Inkomstenprestatieanalyse

Contact us

Inkomstenprestatieanalyse

De manier begrijpen waarop marketing- en verkoopactiviteiten invloed hebben op inkomsten of winst. Dat is het fundament onder elke strategie die er naar streeft om de beste prestaties te verbeteren of te optimaliseren. Het gaat om het verzamelen van inzicht in wat inkomsten oplevert of in de weg staat. Alleen dan kunnen er aanpassingen worden gedaan en kan ook de ROI worden verbeterd.

Marketeers worden van oudsher gezien als creatieve types. Maar inkomstenprestatiebeheer wordt meer gezien als een strategie waarvoor analytische vaardigheden nodig zijn. Hoe voeg je analytische vaardigheden toe zonder de creativiteit te verstoren? En hoe voorkom je weerstand tegen verandering?

Daarvoor hebt u LeadFabric nodig. Inkomstenprestatieanalyses mogelijk maken is ons vak. Onze consultants werken voor wereldwijde toporganisaties. Niet alleen kunnen zij de katalysatoren zijn voor de verandering waar u behoefte aan hebt, ze kunnen ook ervaring en best practices inbrengen, opgedaan bij een diversiteit aan klanten.

Ze kunnen u leren hoe uw bestaande marketingteam meer kwantitatieve maatregelen kan nemen, en daarmee het C-niveau van hun verantwoordelijkheid kan verbeteren. Bewapend met deze informatie krijgen uw marketeers waarschijnlijk meer financiering los, en nog belangrijker, meer respect van de top!

Wij gaan normaal gesproken een serviceverplichting aan, gebaseerd op een werkverklaring die uit het volgende bestaat:

  • Inkomstencyclus analyseren
  • Campagnebeheerprocessen beoordelen
  • Verslagleggingsstructuur en -kader onderzoeken
  • Workshops
  • Een draaiboek ontwerpen
  • Praktijkondersteuning voor nieuwe programma's en campagnes - via proefprojecten die voldoen aan uw nieuwe uitvoeringsprocessen voor marketing en verkoop op basis van inkomstenprestatieanalyses

 

 Follow Us