Automatiseringstechnologie

Contact us

Eloqua-marketingautomatisering

LeadFabric is een gecertificeerde, exclusieve Eloqua-verkoper. We hebben een lange geschiedenis samen. Onze meest ervaren consultants werken al sinds begin deze eeuw samen met Eloqua. En als u bedenkt dat Eloqua pas sinds 2000 bestaat, kunt u zich voorstellen dat wij het platform als onze broekzak kennen. En we zijn Europeanen. Dus we begrijpen de lokale vereisten, zoals wetgeving en privacy.

Er vertrouwen meer marketeers op Eloqua dan op alle andere automatiseringsplatforms samen. Waarom? Omdat het klanten succes biedt in elke stap van het verkoopkanaal, van het genereren van leads tot het sluiten van de deal.
 
 

Eloqua helpt uw klanten en prospects om belangrijke zakelijke problemen op te lossen

  • Verkoop- en marketingafstemming: stuur alleen de meest veelbelovende leads naar salesforce.com, en houd uw vertegenwoordigers op de hoogte van prospectactiviteiten, zodat ze sneller betere deals sluiten.
  • Meer leads genereren met minder: word ook een van die succesvolle marketeers die processen integreren en automatiseren, van druppelmarketing tot leadkwalificatie om een grotere efficiëntie te bereiken en hun vertegenwoordigers voorzien van een continue stroom gekwalificeerde leads.
  • ROI aantonen en verhogen: gebruik rapportageprogramma's en dashboards om de invloed van de campagne op de inkomsten en verkooppijplijn aan te tonen, en om zo succesvolle campagnes te kunnen identificeren.
     

Als een service provider van toegevoegde waarde leven wij van langdurige klantrelaties. In tegenstelling tot veel softwareleveranciers begint het creëren van waarde pas nadat het platform is ingericht. Daarom willen we ook alleen maar verkopen wat u nodig hebt. Doordat u de licentie voor marketingautomatisering via LeadFabric koopt, krijgt u niet alleen die extra gelokaliseerde voorverkoopinformatie, maar ook de nodige bescherming zodat u niet blijft zitten met spullen die u niet nodig hebt.

 Follow Us